NOORDHORN: Een handvol zonnige eind-september-kiekjes….

September spoedt zich zonnig naar het einde van de maand, al was volgens De Bilt de natste herfstmaand sinds 2001…. Dat geldt zeker niet voor ons dorp, we werden opmerkelijk vaak gespaard als het op de verdeling van het regenwaterquotum aankwam. Nog een handvol plaatjes:

De koren- en pelmolen "Fortuna" volop in de septemberzon vanuit de Oosterweg gekiekt. Met verwijzingsbord voor fietsers, terwijl de auto wel linksaf gaat... Het blijft met de omleidingen een wat raadselachtige toestand.

De koren- en pelmolen “Fortuna” volop in de septemberzon vanuit de Oosterweg gekiekt. Met verwijzingsbord voor fietsers, terwijl de auto wel linksaf gaat… Het blijft met de omleidingen een wat raadselachtige toestand.

Nu is er een "dood" stuk N355 tussen kruispunt en Schippersstraat en dat verleidt op zondag een fietser tot een solo. Hé, is dat niet de bekende oud-voetballer A.H.???!!

Nu is er een “dood” stuk N355 tussen kruispunt en Schippersstraat en dat verleidt op zondag een fietser tot een solo. Hé, is dat niet de bekende oud-voetballer A.H.???!!

Nee, het is niet eerlijk altijd maar te katten op PostNL. Zelfs als een postbus middenin de frontlinie staat, wordt ie nog regelmatig leeggehaald!

Nee, het is niet eerlijk altijd maar te katten op PostNL. Zelfs als een postbus middenin de frontlinie staat, wordt ie nog regelmatig leeggehaald!

Vanaf de westkant van het vroegere Van der Veenterrein een foto van het kersverse omleidingsgebied van de N355.

Vanaf de westkant van het vroegere Van der Veenterrein een foto van het kersverse omleidingsgebied van de N355.

Op de carpoolplaats bij de abri aan het eind van de Langestraat Noord is weer eens een ruit gesneuveld. Dronkemanshobby of therapeutisch afreageren van frustraties? Het is al de tweede keer in korte tijd....

Op de carpoolplaats bij de abri aan het eind van de Langestraat Noord is weer eens een ruit gesneuveld. Dronkemanshobby of therapeutisch afreageren van frustraties? Het is al de tweede keer in korte tijd….

©foto’s: jan blaauw, 29 september 2013 (Canon Powershot A495)

Dit bericht werd geplaatst in Algemeen, Nieuws, Noordhorn en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.