Jubileum Zwemclub GZVW

Al eerder heb ik een blogje gewijd aan het jubileum dat dit jaar wordt gevierd door GZVW, de Gecombineerde Zwem- en Waterpolo Vereniging Winschoten. GZVW bestaat op 21 december 2009 precies 50 jaar! De vereniging besteedt hieraan het hele jaar 2009 aandacht, dat zal in Winschoten niet onopgemerkt voorzij zijn gegaan. Helaas merk je daar op ruimere afstand van Sodom niet zoveel van. De voornaamste informatiebron voor regionaal nieuws is het Dagblad van het Noorden en dat dagblad werkt, begrijpelijk, met verschillende edities. Editie West is hier in het Westerkwartier beschikbaar, editie Oost (neem ik aan) in Winschoten en omgeving…
Op de site van GZVW (www.gzvw.nl) is wel nadere informatie beschikbaar over het jubileum. Er is een speciale jubileumcommissie die een ‘aantrekkelijk en gevarieerd activiteitenprogramma’ heeft gerealiseerd. Het hoogtepunt vindt plaats op zaterdag 5 september 2009, dan is er een grote rexc3xbcnie xc3xa9n een knallende feestavond! Ieder lid of oud-lid dat op de hoogte wil blijven, kan zich alvast aanmelden via de website van GZVW. Laat je registreren!!!!
Resize_of_gzvw

Bovendien is er een speciale boekcommissie, die een JUBILEUMBOEK gaat presenteren! Er wordt gewerkt aan een boek met alle wetenswaardigheden, hoogtepunten en dieptepunten in de zwemhistorie van GZVW. ‘Beeldmateriaal speelt hierbij een belangrijke rol!’ En juist dat beeldmateriaal xc3xa9n de herinneringen van oud-leden vormen de basis voor het jubileumboek. Hebt u nog foto’s of andere herinneringen aan de zwemclub? Stel ze ter beschikking van de jubilerende vereniging of neem even contact op via info@gzvw.nl.

Dit bericht werd geplaatst in Sport. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.