En dat heet dan Goede Vrijdag……

Weerspiegeling_natte_tuin_gv_2008 Zo, hebben we ook weer gehad. Nee, op deze plek geen theologische verhandeling, daarvoor zijn er andere sites en blogs voldoende. Een summiere terugblik op een natte dag, die menig bloemetjeskoopman zal heugen en de reputatie van Groningen als voorjaarsplantenstad geen goed doet. Wat een hemelwater. Begin van de lente met dikke wanten aan…. Zelfs bij de vermaarde koekfabriek van Knol aan het Hoendiep was het onwerkelijk rustig. En dat heet dan Goéde Vrijdag….. Gelukkig, niet al te veel wind, kon de paraplu eindelijk van dienst zijn zonder rechtstreeks te solliciteren naar de afvalbak. Hoe vreugdevol was de thuiskomst!
  Resize_of_natte_achtertuin_3_goed_2
Dat wil zeggen, het enige positieve was dat nieuwe plantjes geen water behoefden…. Een verzopen achtertuin, waarin de hoger staande waterbak welhaast een gotspe vormt. En "riestern" mit Poaske? Je mag de walnoten wel voorzien van zwemvesten…. Of zouden het toch miniski’s worden?

foto’s: xa9janblaauw, maart2008

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.