Mistig Noordhorn – een uitdaging

Resize_of_de_fortuin_in_de_mist_van

Mensen zijn verschillend. Zo, die open deur is al vast ingetrapt. Sommigen kunnen hun ongeduld nauwelijks bedwingen om nieuwe spullen in gebruik te nemen; anderen kijken eerst de kat uit de boom, moeten nog wennen aan het kersvers verkregene. Ja, ik hoor tot die laatste categorie, hoe raadt u het….  Het is geen uitzondering dat een nieuw kledingstuk langdurig op een hang- of ligplek blijft. Nieuwe hulpmiddelen hebben een gebruiksaanwijzing die eerst nauwkeurig moet worden gelezen. Weet iemand waar dat ding is??? Nu heb ik een nieuw fototoestel, waar ik langzamerhand greep op krijg. De eerste schroom is er af, de digitale resultaten vallen mee, soms ook tegen, zo gaat dat. Een uitdaging: de dichte mist, niet zo lang geleden. En nog koud ook…. Op stap in Noordhorn, ongetwijfeld hoofdschuddend nagestaard vanachter geraniums, langs raamposters, door berookte vitrages. "Ben je met dit mooie weer aan het foto’s maken?" Paarden_en_bomen_in_de_mist_touwsla Sipkes ongeloof is hoorbaar op de volkstuintjes. Ik beaam het, al beginnen mijn vingers toch wel te tintelen. Na kerk en molen in een mistige entourage te hebben vastgelegd, vind ik het welletjes. Het wordt ook steeds moeilijker het toestel stabiel te hanteren, zonder statief. Ten bewijze hierbij enkele resultaten: Mist in Noordhorn, uitdagend!

Resize_of_katjes_lindestraat_in_de_

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.