Voetbal bij v.v. Zuidhorn

Voetbal, een sport voor het leven…. Vanaf het moment dat ik schoenen droeg, heb ik blijkbaar een balletje getrapt en ook nu kan ik die neiging nauwelijks bedwingen. Vaak zijn op straat liggende steentjes de dupe, én, als ik niet oppas, mijn spieren. In de zeventiger jaren droeg ik bij aan het welzijn van de v.v. Zuidhorn. Meeste energie en tijd ging zitten in het behartigen van de jeugdbelangen. Eigen inzet op de late dinsdagavond in de sporthal en ook nog enkele jaren bij de ouderen zoals Addie en Henk Hiemstra, Dick Bakker, goalie Hendrik Miedema, Henk Robbe, Jan Hansma…… Op verzoek van mijn toenmalige buurman Jan van Woudenberg maakte ik ook eens een foto van een Zuidhorner zaterdagelftal.
    Resize_of_elftalfotozuidhornzaterdagmetg
Aan de westkant werden toen door zelfwerkzaamheid broodnodige kleedkamers gebouwd, vandaar de hopen stenen. Niet alle namen schieten me zo een, twee, drie te binnen, maar de meeste ken ik: Jannie Postma, Gerrit Dijkstra, Piet Riemersma, Jan de Haan, Ties Katerberg, Jan Peter Smit, Jan van Woudenberg natuurlijk, Marten Kuiper en behendige Rikus….. Zelf aanvullen a.u.b.

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.