Harko Bijma – eerbetoon aan een vrijwilliger

Resize_of_harkobijma2007_001
Zaterdag 3 november was het de dag van de vrijwilligers. (Ja, ik weet het, ook daar is een Engelstalige naam voor gekozen, maar die noem ik wijselijk niet…) Een van de belangrijkste, opvallendste en toch bescheiden Noordhorner vrijwilligers is ongetwijfeld good-old Harko Bijma. Sinds jaar en dag zamelt deze blauwgejaste Grunneger oud papier in voor de OBS De Molshoop en hij heeft inmiddels een fantastisch netwerk ontwikkeld. Menig Noordhorner huisgezin kan rekenen op de komst van Harko die geregeld het oude papier afvoert in zijn fietskar. Hoeveel containers hij intussen al niet gevuld heeft???? Harkobijma2007_004 Harko is deze keer voor mij DE VRIJWILLIGER VAN 2007!! Superklasse! Ik hoop dat hij nog jaren fit genoeg blijft om onder de mensen te zijn en zijn vrijwilligerswerk ten gunste van de Molshoopkinderen kan voortzetten. Chapeau, Harko! Petje of veur die!

foto’s xa9janblaauw, oktober 2007

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.