Fotograferen

foto GBSWillemLodewijk, april2007, toekomstige Dxf6rpsstee                                                    Resize_of_gbswillemlodewijktoekomstigedo Een ontspannen weekbesluit, met mijn oude vertrouwde Canon Eos350, zonder D, te voet stukjes Noordhorn verkennen. Heerlijk herfstweer, half bewolkt, aangename temperatuur. Na de druilerigheid van gisteren en vanmorgen is dit een verademing. Filmrolletje volschieten en dan wegbrengen, foto’s ook op een schijfje laten zetten. Kan ik ze toch via de computer gebruiken voor de weblogs (duurt alleen onaangenaam lang….) Gestruind rond de oude gereformeerde school, die in de nabije toekomst tot dorpshuis wordt gepromoveerd. Nu staat het gebouw vooral zielig te wezen, de aftakeling gaat snel. Natuurlijk compenseren de herfstkleuren veel, maar de teloorgang kunnen ze niet echt verbloemen. Tuinier Andries actief op de volkstuin, al maakt hij zich geenszins druk om wat dan ook, bewonderenswaardig. Met een beeld van de voormalige bejaardenhuisjes is het rrrrrtttttt, afgelopen met het rolletje van 36. Naar huis, kop thee en toch maar een nieuw Kodak-rolletje in het toestel. Nu naar Oost-Noordhorn met beelden van Daltonschool "’t Kompas"Cbstkompasapril2007 , de hertenkampbuurt, het Hamsterpad, waar aankomende vijftigers Jan Geertsema en Bert Postema even de afgelopen week doornemen. Jonkie Arnoud de Vries luistert respectvol. Aan het eind van de straat nog even gesproken met boer J.Tempel, vanzelfsprekend ook over het allesbeheersende thema: RONDWEG. Schuurtempeleindhamsterpadapril2007 Wat hem betreft komt die rondweg er de eerste honderd jaar niet, ik kan het me voorstellen. (Dat gevoel had ik ook al aan de noordkant bij de toekomstige Dxf6rpsstee). Onmogelijk dilemma…… Een eindje het betonpad opgelopen, terug via de Van Giffenweg, moeiteloos het nieuwe rolletje volgeknipt. Beide ook nog maar even weggebracht, ben benieuwd naar de resultaten (wordt dus vervolgd).Resize_of_boerderijschuiringamethuisjeap

Noordhorn-Noord; boerderij Schuiringa + voormalig arbeidershuisje

foto’s xa9janblaauw, april2007

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.