Reclame

Resize_of_noordhornreclame_002

Soms vind ik reclame intrigerend, zoals oude folders of advertenties van járen geleden die een eigen historisch verhaal vertellen. Vaak vind ik reclame echter een doorn in het oog. De uitingen die overal opduiken, irriteren me mateloos. Hoe kan een maatschappij met zoveel weldenkende mensen zo’n overdaad aan lelijkheid accepteren???? Levensgrote lichtreclames, pompeuze posters op lichthokjes, vieze affiches op lantarenpalen en abri’s, flitsend fotomateriaal op stations en langs snelwegen. En dan praat ik nog niet eens over de eindeloosheid van al die reclameboodschappen op de diverse televisiezenders. De commerciëlen mijd ik als de pest, maar ook de publieke zenders zijn danig besmet met opdringerige wansmakelijkheid. Gelukkig zit er af en toe eentje tussen waarbij je een lach te voorschijn kunt toveren, zoals die zwabberende filiaalbeheerder van AH. Maar voor de rest, treurigstemmende geldverkwisting. Wat????? Dit heet be-schá-ving???????? Een welvaartsmaatschappij die zijn ziel verkocht heeft aan de duivel, genaamd verspilling. Kom, weldenkers en weldoeners, geef het gezonde verstand een royalere kans, STOP die grenzenloze vervuiling!

Resize_of_noordhornreclame_001

foto’s: xa9janblaauw

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.