NOORDHORN/ZUIDHORN: Het PONTJE wordt 2 dagen later ingezet!

IMG_2298 NHV

Uit nieuwsbrief Provincie Groningen d.d. 9 juni 2016:
“Afgelopen maandag is gebleken, dat het afzinken van de kelder aan de zuidzijde van het Van Starkenborghkanaal, enkele dagen langer duurt dan gepland. Dit komt doordat we in de grond niet verwachte obstakels tegen komen, zoals een oud riool en een oude weg. Hierdoor schuiven alle werkzaamheden een week door. We starten dan ook op 15 juni (in plaats van 13 juni) met het verwijderen van de bestaande verankering van de kelder van de huidige brug. Tijdens deze werkzaamheden wordt, zoals eerder gemeld, de brug omhoog gezet. Fietsers en voetgangers kunnen dan drie dagen geen gebruik maken van de brug. Pontje en bussen Als alternatief vaart er 15, 16 en 17 juni een pontje van 5.30 uur ’s morgens tot 01.30 uur ’s nachts. Dit pontje vaart heen en weer vanaf Van Starkenborgh Kanaal noordzijde nummer 37. Vanwege de beperkte capaciteit van dit pontje, worden in de spitsuren tussen 6.30 uur en 9.15 uur en 14.00 uur en 18.30 uur bussen ingezet. Vertreklocaties en dienstregeling Morgen ontvangt u van ons een nieuwsbrief met daarin de exacte vertreklocaties van het pontje en de bussen. In deze nieuwsbrief nemen we ook een dienstregeling van de bussen op. ”

Opmerking JB: Dat van die week vind ik verwarrend… Voor zover ik het begrijp, gaat het om 2 dagen opschuiven en geen week. Hoe onverwacht het aantreffen van een oude riolering en een oude weg is? Dat kan ik niet beoordelen. Zoiets wordt, neem ik aan, van te voren goed onderzocht. Blijkbaar kan er dan toch nog een kink in de kabel komen…..

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.