NOORDHORN: Vervanging tafelbrug – Nieuwsbrief week 10

IMG_0572 web
Hij ligt er al een tijdje, de nieuwsbrief  week 10 van de Hoofdvaarweg LemmerDelfzijl, met informatie over de komende vervanging van de huidige tafelbrug tussen Noord- en Zuidhorn. Wat staat er in??!

Voortgang werkzaamheden

Nabij de brug wordt langzamerhand steeds duidelijker zichtbaar dat er wat staat te gebeuren, dat we beginnen met de bouw van de nieuwe beweegbare brug. Zoals we eerder al hebben gemeld zijn we de inrichting van de bouwterreinen aan het voorbereiden en in week 12 (de week van 21 maart) worden de keten geplaatst. Tijdens de bouw van de nieuwe brug, wordt de oude brug afgesloten voor alle autoverkeer. De brug is dan nog wel te gebruiken voor fietsers en voetgangers. Om de brug zo aan te passen dat voetgangers en fietsers tijdens de bouw, veilig gebruik kunnen blijven maken van de oude brug wordt deze aangepast. Hiervoor is een avond en nacht afsluiting nodig voor alle verkeer, inclusief fietsers en voetgangers.   Deze afsluiting duurt van zaterdag 2 april 20:00 uur ’s avonds, tot zondag 3 april 9:00 uur ’s morgens. Tijdens deze afsluiting worden taxibusjes ingezet om de voetgangers en fietsers (met fietsen) naar de andere kant van het kanaal te brengen. Hoe dit precies wordt georganiseerd laten we u zo snel mogelijk weten. Na de afsluiting kunnen fietsers en voetgangers de aangepaste brug weer gebruiken.

©foto: jan blaauw, 10 maart 2016 (Canon Ixus 160)

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.