NOORDHORN: ‘STAMTAFEL’ tijdens bijeenkomst Werkgroep Noordhorn Vroeger – 15 april a.s.

Ook al eerder aangekondigd, de STAMTAFEL-bijeenkomst van de Werkgroep Noordhorn Vroeger in het dorpshuis De Dörpsstee op woensdagavond 15 april aanstaande, aanvang 20.00 uur. Thema van deze avond: TRANSPORT
STAMTAFEL

Op deze avond komt ongetwijfeld de geschiedenis van het aloude BURGLER Transportbedrijf ter sprake. Hierbij een bijzondere foto:
A E C  truck  Burgler + Harko web
Een vroege Burgler-vrachtauto aan de Achterweg, ter hoogte van het “winkeltje van vrouw Oldenburger”…. Voor de auto rechts Jan Willem Burgler, inmiddels overleden. De blonde jongen met zijn stoere pose? Harko Bijma, een van de meest bekende Noordhorners in het dorp en directe omgeving. (Vooral ook door zijn onvermoeibaar oud-papier-ophaalwerk voor de kinderen van de Samenwerkingsschool). Harko is komende donderdag 16 april jarig. Als ik me niet vergis wordt hij 82! Harko, alvast van harte gefeliciteerd!

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.