NOORDHORN: Flexibel werken, vergaderen en ontmoeten in ‘De Molshoop’

PERSBERICHT ontvangen van Raymond Hendriks (LEIS Westerkwartier):

Noordhorn, 30 maart 2015

PERSBERICHT 

Flexibel werken, vergaderen en ontmoeten in het Westerkwartier In De Molshoop in Noordhorn wordt veel ruimte nog niet efficiënt genoeg gebruikt. Reden genoeg voor start-up Flexbiz om te kijken hoe het gebouw zo ingericht kan worden zodat het écht multifunctioneel wordt, en optimaal benut kan worden voor een breed spectrum aan activiteiten. Vanaf woensdag 1 april is het al mogelijk om gebruik te gaan maken van de flexibele werkplekken van Flexbiz in De Molshoop. Niet lang daarna zullen ook de vergaderruimtes en een faciliteerruimte verder worden ingericht.

Samen lokaal ondernemen

Flexbiz richt zich met de flexibele werkplekken in Noordhorn op lokale (startende)  zzp’ers en ondernemers die nu vanuit huis werken, en die niet voor een werkplek naar bijvoorbeeld de stad Groningen kunnen of willen reizen. Zij krijgen met dit initiatief toegang tot een echte kantoorruimte met alle bijbehorende faciliteiten. Uitgangspunt is dat de werkplekken en overige faciliteiten betaalbaar moeten zijn voor iedereen die een bijdrage wil leveren aan samen lokaal ondernemen.

Incubator voor innovatie

Niet onbelangrijk is ook dat je er kunt werken met gelijkgestemde “collega’s” die als klankbord of inspiratiebron kunnen dienen. Flexwerkplekken faciliteren het samenkomen van veel verschillende disciplines en vormen daarmee een smeltkroes voor nieuwe start-ups en  zorgen voor kruisbestuiving van ideeën. Flexbiz verwacht op deze manier een grote bijdrage te kunnen leveren aan De Molshoop als incubator voor innovatieve ontwikkelingen in het Westerkwartier.

Wie geïnteresseerd is in werken of vergaderen bij Flexbiz of meer informatie wil over het concept kan terecht op de website www.flexbiz.nl, of langskomen in De Molshoop om persoonlijk kennis te maken.
Vrolijk gekleurde en ruime flexwerkplekken bij Flexbiz verkl

Dit bericht werd geplaatst in Algemeen, Cultuur, Nieuws, Noordhorn en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.