NOORDHORN/Zuidhorn: Bezoek v.v. Zuidhorn aan het Deense Nörre Aaby 27juli-2 aug. 1953 – Oude Lodewegenfoto’s deel 17b

Het tweede zestal foto’s, gemaakt door hobbyfotograaf Leendert Lodewegen tijdens het verblijf van de v.v. Zuidhorn in Denemarken, van 27 juli tot 2 augustus 1953.  Te gast bij de voetbalclub “Nörre Aaby” , dezelfde club die twee jaar eerder een bezoek bracht aan Noord- en Zuidhorn:
LJL Nörre Naby 07 verkl
Bijschrift: “De verenigde elftallen!” Staande, links vooraan, Weitering denk ik. En knielend: Henk Timmer. Er moeten toch meer namen te achterhalen zijn….
LJL Nörre Naby 08 verkl

Dezelfde verenigde elftallen maar nu frontaal gefotografeerd. Links weer Ru Weitering en Henk Timmer.
LJL Nörre Naby 09 verkl
Bijschrift: Langs de westelijke zijlijn”. Let ook op de fraaie v.v. Zuidhorn vlag!
LJL Nörre Naby 10 verkl

Bijschrift: “Langs de oostelijke zijlijn”. De man in het midden tussen afrastering en zijlijn doet me op de een of andere manier denken aan Miedema, de vader van de latere Zuidhorn-veteranenkeeper Hendrik Miedema…..
LJL Nörre Naby 10 crop verkl

Ben benieuwd of er kijkers zijn die mijn indruk kunnen bevestigen…. Miedema die toen aan de Jellemaweg in Zuidhorn woonde, naast Broeils?!
LJL Nörre Naby 11 verkl
Nou, hier moeten toch meer namen naar voren kunnen komen! In ieder geval staat Weitering te midden van de dames… Rechtsboven: Is dat Roeters??!  (Zittend in het midden denk ik toch weer Miedema te herkennen…. En ik heb een sterk vermoeden dat Wieko Hekkema en zijn vrouw ook op deze foto staan!!)
LJL Nörre Naby 12 verkl
Bijschrift: “monument Fredericia”… (Als ik het goed heb ontcijferd..) In ieder geval de gastheer en gastvrouw van o.a. Leendert Lodewegen in Denemarken. Wie er nog meer op de foto staan? Mij onbekend…..

(Wordt vervolgd)

Dit bericht werd geplaatst in Algemeen, Bericht, Cultuur, Diversen, Fotos, Nieuws, Noordhorn, Sport, Zuidhorn en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.