NOORDHORN/Zuidhorn: Nog eens: 4e elftal v.v. Zuidhorn kampioen 1951-1952: Reacties

 

Drie reacties heb ik tot nu toe gekregen naar aanleiding van de publicatie van de Lodewegenfoto waarop het 4e elftal van de v.v. Zuidhorn als ‘kampioen 51-52’ poseert. Nog eens de foto, maar nu met nummers:
LJL 4e elftal genummerd

De eerste inhoudelijke reactie kreeg ik  van Janna Teuben-Hiemstra, de eega van good-old Pop Teuben. Zij voegde vier namen toe:
“H0i Jan,
Hier even een paar namen van het kampioenselftal uit 1952. Middelste rij links is Jan Overkamp woonde vroeger in Zuidhorn ,later in Niekerk. Voorste rij Ale Bakker uit  Noordhorn dan Job Zeeman uit Zuidhorn. De keeper is Leendert Kazemier  uit Zuidhorn.”

Een tweede reactie volgde op de Facebook-pagina van Zuidhorn in Beeld.  Tieneke Pijpker meldde: “Ik denk de eerste op de hurken: Alle Bakker.”

De derde reactie volgde vandaag, afkomstig van Roelie van Vemde-van Slochteren: “Graag wil ik reageren op de foto van het kampioenselftal van vvZuidhorn 1951/1952. Op deze foto herken ik mijn vader Hilbrand van Slochteren.  Op de foto staat hij rechts van Henk Timmer ( de gebogen man met de handen op de schouders van een persoon voor hem). Mijn vader staat ook gebogen op de foto. Hilbrand van Slochteren had ten tijde van deze foto  een boerderij aan de Brilweg in Zuidhorn.”

Janna, Tieneke en Roelie, bedankt!
Zo schiet het op! Even een overzicht van de namen die we nu hebben:
1. Ubel Triemstra; 2. Oeds Koster; 3. Jan Overkamp; 4.  ???  5. Kees de Jager; 6. Henk Timmer; 7. ? Dijkstra; 8. Hilbrand van Slochteren; 9. Ru Weitering; 10. Ale Bakker; 11. Job Zeeman; 12. Leendert Kazemier; 13. ????
Op zoek dus naar nog twee namen……

Dit bericht werd geplaatst in Cultuur, Noordhorn, Overig, Sport, Zuidhorn en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op NOORDHORN/Zuidhorn: Nog eens: 4e elftal v.v. Zuidhorn kampioen 1951-1952: Reacties

  1. Bart Broekhuizen zegt:

    Nummer 13 is Karel (Boeb) Broekhuizen. Hij is later getrouwd met Dora Beereboom. Zij woonden tot 1967 Nieuwstraat 1.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.