NOORDHORN verandert: Toegift 2 – Zonsondergang – foto’s 22 december 2013

Het beroerdste begin van de winter sinds… vul maar in! Vandaag gedeeltelijk stukken beter, al waren er ook momenten die verdacht veel leken op de “shit” van gisteren… (“Shit” mag normaal gebruikt worden, zolang Serious Request duurt…) Toch zijn er gedenkwaardige ogenblikken met dat typerende decemberlicht:
IMG_4932 verkl
De ingewikkelde kruising van de Industrieweg/Langestraat met de N355, vlak bij de plek waar de tunnel wordt gebouwd. (Met de rug er naar toe…) Links het gebouw van Bé-JO dat wordt gesloopt t.z.t. In het tweede deel van het semi-permanente gebouw zit de GMB met zijn kantoorwerkers en met een soort kantineruimte voor de handwerkers. Rechts aan de overkant Fysio Fit, daarvoor garagebedrijf Smids. Zon onder…..
IMG_4933 verkl
Net alsof de wereld achter de Badweg in lichterlaaie staat… Tussendoorkijkje… Deze woning? “De Hondsrug”… ‘Straks’ weer deel uitmakend van de westelijke bebouwing van de gereconstrueerde Noordhorner Gast, komen er rechts nog drie nieuwe huizen bij….
(Vandaar dat Bé-Jo verdwijnt…)
IMG_4934 verkl
Hier is de zonsondergang nog weer anders…. En de stremming van de kanaalweg noord bij Koopman Transport nog steeds hetzelfde…. Vanwaar deze status quo? Irritant dat de weg nog steeds niet kan worden gebruikt.

©foto’s: jan blaauw, 22 december 2013 (Canon Powershot A495)

Dit bericht werd geplaatst in Algemeen, Natuur, Nieuws, Noordhorn, Zuidhorn en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.