NOORDHORN: Lege HUMANA-box + vernieuwing RIOLERING Norritsstraat/Noorderweg

Eerst even dit:
IMG_3779 verkl
De kledingbox van HUMANA bij het sportgebouw aan de Oosterweg is geleegd. En, nog prettiger, de groeiende hoop zakken naast de overvolle box is eveneens verdwenen! Keurig schoon, nu maar hopen dat de box de aanvoer kan verwerken en dat ie tijdig wordt leeggehaald…. HUMANA, dank!

Dan een momentopname van de nieuwe RIOLERING in de Norritsstraat en de Noorderweg. Vandaag (vrijdag 27 september) in ieder geval een prachtige dag, de mooiste van de herfst tot nu toe. Ook voor de rioleringvernieuwers prettig werken! Hoe het erbij staat? Ik kan er geen zinnig woord over zeggen, kan alleen laten zien wat ik aantrof, en op het kruispunt met de Verlengde Oosterweg, en nabij de T-kruising van Noorderweg/Norritsstraat. (Nee, bij de Noordwijkweg ben ik deze keer niet geweest, daar is nog niet alles zoals het zou moeten zijn, heb ik begrepen…):

Zo ligt de oostelijke helft van de Norritsstraat erbij, een grote zandbak.... Helemaal achteraan bij de Noordwijkweg is nog niet alles oké. Links een eenzame werker.....

Zo ligt de oostelijke helft van de Norritsstraat erbij, een grote zandbak…. Helemaal achteraan bij de Noordwijkweg is nog niet alles oké. Links een eenzame werker…..

De westelijke helft van de Norritsstraat, ook een langgerekte zandbak.... Op de hoek bij de Noorderweg wordt intensief gewerkt aan diverse buisverbindingen.

De westelijke helft van de Norritsstraat, ook een langgerekte zandbak…. Op de hoek bij de Noorderweg wordt intensief gewerkt aan diverse buisverbindingen.

Dichterbij gekomen zie ik op een kleine oppervlakte veel materieel, enkele bezige medewerkers, buizen, pijpen, slangen.... Wordt daar maar eens wijs uit....

Dichterbij gekomen zie ik op een kleine oppervlakte veel materieel, enkele bezige medewerkers, buizen, pijpen, slangen…. Wordt daar maar eens wijs uit….

Alternatieve voortuin met bult grond.... Nee, dit is geen kunstproject!

Alternatieve voortuin met bult grond…. Nee, dit is geen kunstproject!

Waardering voor de mensen die hier werken, maar ik hoop wel dat ze rekening kunnen houden met de tuinen en huizen van de aanwonenden....

Waardering voor de mensen die hier werken, maar ik hoop wel dat ze rekening kunnen houden met de tuinen en huizen van de aanwonenden….

Op de Noorderweg staat de kleinste "Kamphuis" belangstellend iets gade te slaan. Maar nee, dat is niet de nieuwe riolering....

Op de Noorderweg staat de kleinste “Kamphuis” belangstellend iets gade te slaan. Maar nee, dat is niet de nieuwe riolering….

Bij de T-kruising van de Norritsstraat en de Noorderweg staan twee forse rupsvoertuigen te graven, pijpen en buizen te dragen, etc.

Bij de T-kruising van de Norritsstraat en de Noorderweg staan twee forse rupsvoertuigen te graven, pijpen en buizen te dragen, etc.

Een buis wordt met behulp van de grijper op zijn plaats gelegd. Precisiewerk. Ik hoop dat alles volgens plan verloopt!

Een buis wordt met behulp van de grijper op zijn plaats gelegd. Precisiewerk. Ik hoop dat alles volgens plan verloopt!

©foto’s: jan blaauw, 27 september 2013 (Canon EOS D400, Tamronlens 28-200)

Dit bericht werd geplaatst in Algemeen, Noordhorn en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.