Schaatsploeg Interfarms, klaar voor de start!

    De Interfarms Schaatsploeg is 12 oktober jongstleden gepresenteerd op de sponsoravond in "De Bonte Wever" te Assen. De ploeg heeft een gedegen zomervoorbereiding achter de rug, met vaste trainingsvormen en trainingskampen in Limburg en de Belgische Ardennen.
De Interfarms Schaatsploeg bestaat uit de rijders Frank Posthumus (Zuidhorn), Elwin Hulsink (landstitel NK 1e divisie kunstijs), Roelof Koops (2e plaats jongerenklassement), Ronald Kruijer, Theo Trul en Andrxc3xa9 Withaar. Deze schaatsploeg is in 2008-2009 begonnen als Schaatsploeg Noord Nederland en gaat het komende seizoen zijn 2e jaar tegemoet bij de Topdivisie. De afgelopen jaren zijn ze opgeklommen via de C- en de B-rijders, nu is het tijd om op het hoogste niveau mee te doen. De Interfarms Schaatsploeg moet in staat worden geacht enkele Top Tien klasseringen op natuurijs te behalen en uitschieters tijdens massasprints op kunstijs zijn eveneens mogelijk.
Wilt u de rijders aanmoedigen, dan kan dat o.a. op 30 oktober a.s. bij de KPN Marathon Cup 2 in Heerenveen. Andere mogelijkheden en meer informatie over deze schaatsploeg zijn te vinden op www.interfarmsschaatsploeg.nl.
PS. Het bedrijf Interfarms (Emigratieservice) is gelieerd aan het bedrijf Koomans-Achterhof Agrarische Makelaardij.
Resize of Interfarms schaatsploeg 01 
Foto: Rudie Ottens, wielerfotograaf (www.ottie.nl)

Dit bericht werd geplaatst in Sport. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.