Voetbalplaatjesactie v.v. Zuidhorn i.s.m. grootgrutter AH

Dit seizoen geen eredivisietoppers (en zij die hoopten daarvoor door te kunnen gaan…) op de plaatjes in de supermarkt in Zuidhorn. Grootgrutter Albert Heijn is in zee gegaan met de plaatselijke voetbalvereniging 'Zuidhorn'. Tegen de 600 foto's zijn er gemaakt van alle elftallen, bestuursleden en begeleiders. Die portretten zijn verwerkt tot plakplaatjes en verpakt in zilverkleurig cellofaan. Zorgvuldig verpakt neem ik aan (al had ik er vanmorgen eentje waarin maar 3 plaatjes bleken te zitten….) De plaatjes kunnen in een album worden geplakt (het boekwerk heb ik helaas nog niet gezien; bij de AH-vestiging was het nog niet leverbaar).
Of de actie net zo'n succes wordt als de voetbaltoppers in de voorbije twee jaren? Die vraag is niet te beantwoorden, er zijn te veel verschillen. Het aantal te verzamelen plaatjes is veel groter, dus het duurt veel langer voor je het album vol hebt. De doelgroep is kleiner en blijft beperkt tot de gelederen van de voetbalclub + familieleden, buren, kennissen e.d. Vorig jaar ruilde ik ook met liefhebbers uit bijvoorbeeld Druten, daar is nu geen sprake van (al zijn er hier en daar in den lande wel spaarzame Zuidhornfans). Gewoon laten gebeuren dus, we zien wel… Eerst maar eens kijken of ik aan een album kan komen…
Resize of plaatjes 01 

Overigens vind ik het aantal plaatjes in zo'n zilverkleurig zakje wel wat aan de zuinige kant. Vier… (Eén zakje bij minimaal 10 euro aan boodschappen). Dat hadden er in dit geval best 5 of 6 mogen zijn. Maar ja, ik ben geen ingewijde, "slechts" een fan…
Resize of plaatjes 02 

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.