Voetbalplaatjes Albert Heijn – zinderend actie-einde….

Jeetje, wxc3xa9xc3xa9r een voortijdig einde van de voetbalplaatjesactie bij Appie H.????? Het is net of ze het er om doen, al een week voor het officixc3xable einde (7 maart aanstaande) zijn de zilverkleurige zakjes xc3xb3p…. In Wijchen tenminste waar wij het weekeinde verbleven bij vrienden. Mooie gelegenheid om plaatjes te ruilen met beide vriendenkleinzoons Wouter en Tijs, die mij goed hebben bedeeld (en ik heb ze toch ook aan heel wat dringend gezochte geholpen…) Plezierige handel, geen onvertogen woord… Beide jongens voetballen de zoden uit het gras bij DIO in Druten. Daar is de PLUS met een alternatieve, aanvullende plaatjesactie begonnen. Alle jonge junioren van de plaatselijke clubs worden op de foto gezet en kunnen worden ondergebracht in een heus plaatjesalbum! Prachtig! Commercieel uitgekiend!
Maar nu die AH-plaatjes…. Ik heb al vast weer wat virtueel geruild met Janne en Ricardo in ‘Stad’, nu ‘MOET’ ik er maar 34 meer…. Welke?
Hier komen ze, hou je vast (ik bedoel, hou die plaatjes, als het kan, voor mij vast….)"
ADO 003; Ajax: 020, 021, 028; AZ: 031, 046; Feyenoord: 051, 054, 055; FC Groningen: 070, 074; Heerenveen: 079, 081, 088, 091; Heracles: 098, 100; NAC: 113, 114; NEC: 123, 127; PSV: 141; RKC: 166; Roda JC: 168, 177; Sparta: 184, 195, 196; FC Twente: 197; Vitesse: 227, 234, 241; VVV Venlo: 243; Willem II: 260
Nou, niet slecht voor een amateur…. Morgen nog een keertje boodschappen doen (veel, als er nog plaatjes zijn; weinig of niets, als ze er nixc3xa9t meer zijn….voor wat hoort wat, of niet?) Alhoewel, ik heb maar twee fietstassen en een niet te goed gevuld ‘knipke’, dus…..
Voetbalplaatjes verzamelen? De sprekert keek me aan of ik nog maar een jaar of 8 was… Nou, zo voel ik me gelukkig af en toe nog…..
Resize_of_voetbalplaatjes

R U I L E N ? ? ?

Dit bericht werd geplaatst in Sport. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.