Noordhorn vraagt een gym/turnleid(st)er

Door omstandigheden vertrekt de huidige gym/turnleidster van de Noordhorner Gymclub, die les geeft aan drie enthousiaste jeugdgroepen op de donderdagnamiddag. De club is naarstig op zoek naar een opvolg(st)er, die na de zomervakantie de lessen voorzijn/haar rekening kan nemen. De train(st)er hoeft nog niet gediplomeerd te zijn, wel in opleiding. En ervaring in lesgeven is natuurlijk een aanbeveling. Meer weten over de Noordhorner Gym Club??? Kijk op www.noordhornergymclub.nl! Contact opnemen met voorzitter Digna Achterhof is een andere mogelijkheid: tel.0594 528272. Weet u iemand die de lessen eventueel kan overnemen??? Graag een tip!
Resize_of_jeugdgym_9_oktober_2008_0

foto: 2008 – website www.noordhornergymclub.nl

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.