4e Wielerronde Noordhorn op 16 mei a.s.

Op zaterdag 16 mei wordt voor de vierde keer de Ronde van Noordhorn verreden met start en finish in de Langestraat nabij garage Pijpker. Eerder dan in voorgaande jaren, toen het wielerfestijn plaatsvond in de maand juni, wordt nu het startschot gelost halverwege mei. De Elite Vrouwen/Vrouwen B komen al voor de vierde maal naar Noordhorn, er is al een positief aantal aanmeldingen, veelbelovend! Bij de nieuwe categorie Nieuweling Meisjes/Junior Vrouwen verloopt de aanmelding trager, hetgeen natuurlijk door onbekendheid kan worden veroorzaakt. Het is de eerste keer dat deze groep in Noordhorn aan de start komt, de faam van deze ronde is nog te weinig vooruit gesneld…. STIMULEREN dus, want ook voor en van deze groep verwachten we een spannend, sportief wielergevecht. De talenten van vandaag zijn immers de toppers van straks! Vandaar deze extra-oproep: NIEUWELING MEISJES/JUNIOR VROUWEN kom zaterdag 16 mei naar Noordhorn! Meld je aan!!!! Voor informatie en aanmelding: www.rondevannoordhorn.nl.
Resize_of_met_de_moed_der_wanhoop_2 

Beeld uit de Ronde van Noordhorn 2008 – xc2xa9foto: jan blaauw

Dit bericht werd geplaatst in Sport. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.