Expositie Persheng Warzandegan in Almelo

Persheng Warzandegan is een veelzeggende beeldend kunstenaar! Ze woont en werkt al weer jaren in Enschede, waar ze de vuurwerkramp overleefde, er haast sterker, zo lijkt het, uit te voorschijn kwam. Persheng heeft in Noordhorn gewoond, daar hebben we elkaar leren kennen, verrijkend, voor mij zeker. Via de Achterhoek kwam ze in Twente terecht, waar ze accenten verlegde. Creëerde ze eerst vooral schilderijen, nu is ze al jaren een befaamd keramiste.Persheng  Mensen die zich daarvan willen overtuigen, kunnen in de periode van 8 mei tot en met 7 juni terecht in Galerie ‘Het Baken’ aan de Touwbaan 60 in Almelo! Daar exposeert Persheng keramiek, samen met Elisabeth Woudstra (schilderijen) en Dieuwke Raats (edelsmeedkunst).
De vernissage is op vrijdag 8 mei  van 19.00 tot 21.00 uur. BIj de opening spreekt mevr. Martha Haverman. Bovendien is er een optreden van ‘Sin Frontera’, bestaande uit Katell Chevalier, Mathijs van Til en Niks Krake. De openingstijden zijn meestal ’s middags van 13.00 tot 17.00 uur, ook tijdens de Pinksterdagen. Kijk anders even op www.hetbaken.com. De Galerie ligt op loopafstand van het NS-station en heeft eigen parkeerplaatsen. Van harte welkom!
(Kijk ook op www.pershengwarzandegan.nl)

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.