Avondvierdaagse 2008: doortocht Noordhorn

Avd_in_noordhorn_27_28052008 Wandelen een sport? Ja, geen twijfel mogelijk. Bovendien is het ontspanning, sociale vorming, amusement, promotie, noem maar op. Als het dan ook nog zomers weer is, ongewoon benauwd warm voor de meimaand, is een tussenstop op de derde avond (de zwaarste!) van harte welkom. Leerkracht Heleen van den Broek, klasseouder op de OBS De Molshoop (Noordhorn) en teamlid van de OBS De Toermalijn (Den Horn), woont strategisch langs de route, heeft een gezellige buitenzit (gecrexc3xaberd) en als niet-meeloper drinken en versnaperingen in huis gehaald.
Resize_of_avd_in_noordhorn_10_28052
In haar tuin werd het een gezellige drukte. De eerste Molshoopgroep kreeg al gauw gezelschap van de Toermalijnwandelaars, die op hun beurt weer werden "overlopen" door de tweede Molshoopschare. Dat was even hard aanpoten voor moeder Heleen en dochter Sil, welwillend bijgestaan door Margit en Jim en begeleidende ouders.
   Resize_of_avd_in_noordhorn_59_28052
Het toilet had over belangstelling evenmin te klagen. En dan maar weer de tas gepakt, in de benen en op voor het laatste stuk(je) naar de finish in De Gasthorn te Zuidhorn.
Resize_of_avd_in_noordhorn_35_28052
Vandaag de finale en dan zit het er weer op, voor 2008, wat de Avondvierdaagse betreft. Met dank aan de Loopgroep Zuidhorn voor de uitstekende organisatie! (En natuurlijk aan juf Heleen voor de verzorging en alle andere zorgverleners elders op de routes!)

foto’s: xc2xa9janblaauw, 28 mei 2008

Dit bericht werd geplaatst in Sport, Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.