Ja, het is lente…..

Resize_of_lente_zwart_en_wit_lam_13

Ja, het is lente, ook zonder tandartsassistente. De zon wint aan kracht, het groen wordt groener, de schapen hoeden hun lammeren. (Bij gebrek aan een scheper die thuis voor de buis het closetrollenrookfestival in de Euroborg aanschouwt…) Waarom toch zijn sommige menselijke wezens zo hersenloos op beslissende momenten? Waarom niet meer oog voor het gewone, wonderbaarlijk genoeg, om je heen? Twee lammeren van verschillende kleur die broederlijk/zusterlijk op zoek zijn naar iets eetbaars, alleen maar moedermelk is ook niet alles, zonder elkaar meteen te verdoemen of anderszins naar het leven te staan. Iets menselijks hebben ze, dat stomme gele ding in hun oren, zo jong nog en al zo onnatuurlijk computergestuurd. Toch, het is wéér lente, hernieuwd geluid. Ook in het gebied tussen Noordhorn en Den Ham, bij de Spanjaardsdijk Noord. Rust, ruimte, onschuldige schapen…. Zonder rondweg of onderdoorweg. Welk rapportcijfer zou Gedeputeerde Henk Bleker hier aan geven???

foto: xa9janblaauw, 13 april 2008

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.