Presentatie "Het geheim van Gracia"

Tweede boek Myra Rxf6mer (Noordhorn)

Geheimenvangracia Jammer, in Noordhorn is een publiekstrekker momenteel moeilijk te organiseren, overdekt, binnenshuis. Uitwijken dan maar naar het grootdorp aan de andere kant van de brug, dat nog niet zo lang een heus Cultureel Centrum rijk is. Dat is waarschijnlijk de gedachte geweest van auteur Myra Rxf6mer en haar partner Pierre, toen er een lokatie diende te worden gekozen voor de presentatie van "Het geheim van Gracia", het tweede boek van Myra. Het moet gezegd: ’t kon minder’….. Niet alleen beschikt dat Zuidhorner CC over een mooie accomodatie met prettige stoelen en een hoog plafond, de belangstellenden kwamen in grote getale naar het evenement! Het openingswoord werd gesproken door Marjella van der Werff, sympathieke locatieleider van de Openbare Bibliotheek, waarna Herbert Rxf6mer, inderdaad, de broer van, drie prachtige liedjes vertolkte, in het Papiamentu. De warmte straalde je tegemoet, daarvan getuigde ook inleider Rob de Vries, oud adjunct van het Nieuwsblad van het Noorden en nabije buur van Myra in Noordhorn. Rob deed het prima, hoewel hij zichzelf geen begenadigd sprekert vindt. Hij liet proeven van de warmte, de Curaxe7aose zon, het eilandschoon, vooral de ménsen… Myra las zelf enkele korte stukjes uit haar boek, o.a. een fragment waarin Noordhorn aan bod komt met zijn molen, Resize_of_blik_op_molen_met_spiegel zijn kerk, zijn groenteboer… Het eerste exemplaar werd aangeboden aan Manon Bos, een van de buurmeisjes van Myra, die jarenlang lás in huize Eijgelshoven, en geroemd werd om haar doorzettingsvermogen. Dankwoorden en attenties ook voor meerdere helpers, presentjes voor Myra zelf, foto’s natuurlijk en een heuse www.myraromer.nl website! Hapjes, drankjes, gezellig napraten, terwijl Myra haar signeersessie afwerkte en partner Pierre bestelde boeken "van de hand deed". Een uitermate geslaagde presentatie van een heerlijk boek, een aanrader: "Het geheim van Gracia", uitgeverij Atlas, x80 16,50. Buiten was door de neervallende regen de Curaxe7aose sfeer snel verdwenen, noordelijke ontnuchtering. Om eerlijk te zijn, het regende niet eens zo hard… Het geheim van Gracia???

foto Molen De Fortuin Noordhorn
xa9janblaauw, januari 2008

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.