Het geheim van Gracia

Nieuw boek van Myra Rxf6mer

Op vrijdag 28 maart is er een feestelijke boekpresentatie in het Cultureel Centrum, Jellemaweg 3 te Zuidhorn. Dan wordt het nieuwe boek van Myra Rxf6mer "Het geheim van Gracia" gepresenteerd tijdens een bijeenkomst die duurt van 16.00-18.00 uur. De bijeenkomst begint met ontvangst en inloop met koffie en thee, er is een welkomstwoord van Marjella van der Werff, locatiemanager van de Openbare Bibliotheek Zuidhorn en Herbert Rxf6mer, broer van de auteur, zingt 3 liedjes in het Papiamentu. Vervolgens houdt Rob de Vries, voormalig adjunct-hoofdredacteur van het Nieuwsblad van het Noorden, een korte inleiding, waarna Myra zelf zal voorlezen uit haar nieuwe boek en het eerste exemplaar zal aanbieden. Rond 17.00 uur volgt de informele afsluiting. Myra Rxf6mer zal aangeschafte exemplaren signeren, terwijl van een hapje en een drankje kan worden genoten.  Als u wilt dat er een gesigneerd exemplaar in het Cultureel Centrum voor u klaarligt, dan kunt u dat doorgeven via e-mail naar hetgeheimvangracia@home.nl of telefonisch (0594-502891), tot uiterlijk 20 maart. Resize_of_myragvang

Myra Rxf6mer werd geboren op Curaxe7ao, vertrok op 18-jarige leeftijd naar Nederland en studeerde in Tilburg en Groningen. Ze is jarenlang in het voortgezet onderwijs werkzaam geweest (Nienoordcollege, Leek). Myra is al jarenlang een gerespecteerde inwoner van Noordhorn, huwelijkspartner van Pierre Eijgelshoven, moeder van Matthijs en Tobias. In 2005 verscheen bij uitgeverij Atlas "Verhalen van Fita", verhalen die zich afspelen op Curaxe7ao.Resize_of_myravvf  Nu dus "Het geheim van Gracia", opnieuw een Atlas-uitgave, als paperback, 160 bladzijden. Verkoopprijs x80 16,90. (ISBN 9045000664)

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.