Zoveel Vogels …. (2)

Zoveelvogelsvoorplat Twee maanden geleden schreef ik erover, liet ik het voorplat zien: "Zoveel Vogels, zoveel Zinnen". Een schitterend boek in alle opzichten, dat veel meer belangstelling verdient dan het tot nu toe krijgt. Intrigerende gedichten van Rouke Broersma (geboren Amsterdammer, maar allerminst onbekend met de Drèntse Schrieverij, onderwijzer, leraar, ‘scheuper van de taol’.) Fabuleus etswerk van Adriaan Nieuwenhuis (van geboorte Oldenzaler, maar "omgevormd" tot Drent: leraar, beeldend kunstenaar. En de belangrijke ‘Dritte im Bunde’: Henk Bartelds (de oudste van de drie, ooit journalist/fotograaf, maar al meer dan 30 jaar eigenzinnig drukker met als basis Eexterveenschekanaal). Het boek zou zijn verdiende tocht moeten maken naar veel meer grijpgrage handen, lees- en kijklustige ogen, poëzieliefhebbers, kunstconsumenten…. Een Ontdekboek voor onverzadigden, een onuitleesbaar boek voor verwonderaars.
Hier stopt deze stumperige loftrompettist, het geluid sterft langzaam weg. Toch niet voor ik deze laatste noot op mijn zang laat horen: KIJK EVEN OP www.zoveelvogelszoveelzinnen.nl, belangstellenden weten dan hoe ze ook aan dit boek kunnen komen op voordelige condities! Kom op, het is het surfen waard!
Resize_of_zoveelvogelsachterplat

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.