Kerstman knockout?

Imm002_2a  De handelsvereniging Fortuna uit Noordhorn bestaat uit actieve (be)denkers en doeners die decemberdrukte niet aan Noordhorn voorbij willen laten gaan. En verkeer dat dan toch aan Noordhorn voorbij gaat? Het krijgt een fleurige kant van Noordhorn te zien met Nono, beer van een opgeblazen sneeuwpop, die waakt over een afgepeigerde Kerstman. Wat er toch met deze Santa Claus is? Eerst dacht ik dat hij door wat voor protesterende vandalen dan ook was onthoofd. Nadere beschouwing leert dat déze noorderling wel erg nadrukkelijk in zijn schulp kruipt, ut hoofd er nauwelijks meer bij heeft… Vergaande bescheidenheid? Schaamte over het schaamteloze gedoe voor wat betreft de plek waar deze Fortuna-uitstalling de aandacht trekt? Wellicht dat elke passant in het voorbijgaan wat opbeurends tegen deze eindejaars-eminentie kan zeggen. Zo te zien kan ie dat zeker wel gebruiken….
Resize_of_imm001_1a_1
foto’s: versiering bij entree Noordhorn – xa9janblaauw, december 2007

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.