Persheng Warzandegan

Expopersheng Beeldend kunstenaar Persheng Warzandegan opent op 17 en 18 november aanstaande de deuren van haar atelier (Talmaplein 12, Enschede). Beide dagen kunt u tussen 10 en 17 uur de ateliertentoonstelling komen bekijken (=bewonderen). Persheng exposeert deze keer met name keramiek. U bent van harte welkom! (zie ook www.pershengwarzandegan.nl)
Persheng is een oud-inwoonster van Noordhorn. Haar kinderen Daryoush en Sharmineh hebben de OBS De Molshoop bezocht. Persheng is later de kunstopleiding in Enschede gaan volgen, ze woont en werkt daar al geruime tijd. Bij de vuurwerkramp ontsnapte ze samen met haar dochter op wonderbaarlijke wijze aan het onheil. (Zoon Daryoush was op dat moment elders, evenals partner Gerhard). Wel werd haar woning volkomen vernield, inclusief diverse kunstwerken, hulpmiddelen en materialen. Persheng is niet bij de pakken gaan neerzitten en heeft uiteindelijk haar creativiteit weer volop weten te ontplooien. Een kijkje in Enschede is dus van harte aanbevolen!Resize_of_keramiekpersheng

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.