Koud hè? Vroege winter?

Ijsbaandorpsbelangenokt2007_001_1 Koud hè? Gevleugelde woorden van járen geleden…. Lijkt het. (Wie heeft nog een muts met die befaamde tekst? Was dat niet in de tijd van schaatser Hein Vergeer? En lachebekje Yvonne van Gennep?) Even wennen, maar heerlijk weer! Vooral door dat prachtige licht op de laatste verkleurde bladeren. Vroege winter? Het zou me niets verbazen. Alle seizoenen dit jaar leken wel vervroegd, dus waarom de winter niet? Of iedereen al is voorbereid op een vroeg schaatsseizoen? Grote twijfels. De ijsbaan in Noordhorn lijkt voorlopig meer op een "wetland", een prachtig stukje natuur, moerassig gebied met weelderige plantengroei. Als hierop straks water komt, steekt er wel erg veel gras bovenuit. (Lékenoordeel….) Noordhorn, ánders bekeken! Ijsbaandorpsbelangenokt2007_002
foto’s xa9janblaauw
westkant ijsbaan bij Dxf6rpsstee – plek Paasvuur – verdwaalde bloemen

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Een reactie op Koud hè? Vroege winter?

  1. Rob Alberts zegt:

    Terwijl ik dit schrijf hebben we een Tropische dag.
    Om maar even een tegenstelling te ontdekken.

    Vriendelijke groet,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.