EEN NIEUWE HERFST…

Dag, hier ben ik, in de herfst van 2007 en evenzeer het najaar van mijn leven. Zo, die "knalt" erin. Verontrustend, een zestiger die zich nogal reëel uit over zijn leeftijdsfase? Valt mee, hoor! Bovendien is dit seizoen bijzonder kleurrijk en dan bedoel ik echt kleúr, niet allerlei tinten grijs.

Blaadjes_krentenstruik_08102007
En zestiger, wat doe je zoal, dagelijks, afgezien van je hangplek voor de computer? Nou, ik doe boodschappen o.a. bij AH, of DA, of de Kring Apotheek, de Buurtsuper, het postagentschap… Ja, en? Wel, ik doe het in mijn eigen tempo, ik laat me zo weinig mogelijk opjagen, mijd samenscholingen, hou kermissen op afstand, verschuil me af en toe in het Grunnegers (behaaglijke verstopstee) en verplaats me soms in al te volle Arrivatreinen (maar ben er tot nu toe steeds weer uitgekomen). O, onder invloed? Ach, een enkel tabletje Fluoxetine per dag, moet kunnen….  Geen alcohol? Nauwelijks, ik vergeet het. Bovendien, combineren met verschillende medicijnen gaat moeizaam, dus van dié accijnzen wordt de Minister van Financiën niet bepaald rijker. En nu stop ik, want ik moet nog minstens een half uur bewegen, bloedsomloopbevorderend, stoelgangstimulerend, hersencellenopfrissend…. Tot later!

Jan Blaauw/JeeBee/JanB

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Een reactie op EEN NIEUWE HERFST…

  1. Myra Romer zegt:

    JanB,nu bijna 9 jaar bezig met bloeiendonkruid, het wordt tijd je te vertellen dat ik heel wat bloeiendonkruid thuis in alle rust hebt zitten lezen. Nog bedankt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.