NOORDHORN – Foto’s d.d. 04-03-2019 met VERKIEZINGSPOSTERS

Ondanks de stormachtige wind en de niet al te overvloedige nattigheid toch maar mijn rondje gelopen. Bij de verkiezingsborden aan de keerlus van de Langestraat Noord nieuwe ontwikkelingen, minder leuke. Leuk is nog wel dat D66 is aangeschoven en voor het nog bijna lege rechter bord heeft gekozen. Aan de linkerkant zijn minder leuke dingen gebeurd. In het duister van zondag op maandag? De SP-poster is vernield en dat is een minderwaardige daad, getuigt van weinig respect. Ook zijn de waterschapsposter van de PvdA en de grote CDA-verkiezingsposter van het bord gehaald. Zoiets hoort niet bij een faire verkiezingsstrijd. Of is er een verkiezingsbordenscheidsrechter actief die vindt dat elke politieke groepering maar een plek mag innemen? Maar dan nog, vernieling is niet goed te praten.
Het linkerbord met de vernielde SP poster en zonder de PvdA waterschapsposter en de grote CDA-Brouns-poster. Vanwege de overlap met de Christen Unie verwijderd?!
Dit bord kan nog wel wat diversiteit gebruiken. Het groen van D66 en het blauw van Water Natuurlijk is als combinatie geen streling voor het oog….
Het geheel anno maandagmorgen vier maart nog eens vanuit een andere hoek….

©foto’s: jan blaauw, 4 maart 2019 (Canon Ixus 275)

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.