NOORDHORN -Foto’s d.d. 30-09-2018 met MOTOREN MET ZIJSPAN en HUIZE POSTEMA

Zie ook http://www.noordhorntoenennu.com

IMG_8586bo
Helaas ging de lange, lange rij motoren met zijspan op te grote afstand over de tafelbrug tussen Noord- en Zuidhorn. Ik liep vanaf de Industrieweg richting brug, maar kon daar niet meer op tijd zijn om meerdere foto’s te maken. Net toen ik op fotografeerafstand was gekomen, sloot een motoragent de stoet…. Of nee, kijk, toch nog ééntje. Heeft ie pech gehad?! (Sintma-Run 2018?)
IMG_8587bo
Dik en Harma Postema zijn terug in hun woning aan de Oosterweg 54. Een half jaar geleden brak er een schoorsteenbrand uit die nogal wat schade veroorzaakte. En dan begint de opknapprocedure en ben je, voor je het weet, zo drie, vier maanden verder…. Gelukkig is het allemaal goed gekomen en ziet het huis er weer picobello uit! Harma en Dik, veel woonplezier gewenst! (En Ewout Kuipers, hulde is jouw deel, voor het zo lang beschikbaar stellen van je huis aan de Nieuwstraat/Moeshorn als vervangende woonruimte!)

©foto’s: jan blaauw, 30 september 2018 (Canon Ixus 275)

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.