NOORDHORN-MUSSELKANAAL – Foto’s d.d. 13-06-2018, bezoek aan oudste broer en schoonzus

Zie ook http://www.noordhorntoenennu.com

IMG_8066bo
Voor het eerst in zes jaar heb ik weer eens een wat langere reis gemaakt, naar Musselkanaal, waar mijn oudste broer Henk en schoonzus Wiea wonen. Op de fiets naar het station in Zuidhorn, met de trein naar Groningen en vervolgens via Qliner 312 naar Stadskanaal en lijn 74 naar Musselkanaal. Konden bijna voor het appartement van Henk en Wiea uitstappen! Ze wonen linksboven, ik was er nog niet geweest, Gé al wel een keertje. Ze wonen er inmiddels een jaar (?), nadat ze huis aan de Horsten hadden verkocht. (Aan de Horsten hebben ze ruim 40 jaar gewoond).
IMG_8067bo
Mooie woonruimte! (Henk wordt eind dit jaar 90, Wiea is iets jonger. Ze loopt na een val en een forse operatie niet meer als een kievit. Met de rollator lukt het nog, de beperkingen moet ze op de koop toe nemen)
IMG_8068bo
Voor mijn broer en schoonzus was het een gezellige dag, voor ons ook! Ben blij en opgelucht dat het (mij) lukte. De heenreis verliep heel voorspoedig. De terugreis aanvankelijk stroef doordat meteen de eerste bus (lijn 73) veel te laat bij de halte was, waardoor we vertraagd in Stadskanaal arriveerden. Er stond echter een Qliner 312 klaar, konden we zo naar Groningen, comfortabel en wel. Zullen we nog wel eens weer proberen!

©foto’s: jan blaauw, 13 juni 2018 (Canon Ixus 275)

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.