NOORDHORN: Herstart werkzaamheden tunnelgebied Gluphörn – GMB back in town (voor even?)

Hernieuwde activiteiten bij het door wildgroei overwoekerde tunnelterrein aan de zuidkant van Noordhorn. Zelfs hoofdaannemer GMB is present, evenals Oosterhof/Holman en Loonbedrijf Mulder. Ook een onbekend busje op de verkochte bouwkavel waarop ondernemer Jeroen Hummel zijn oog had laten vallen. Wat een bedrijvigheid ineens op deze dinsdag 15 september…. Heeft toch niks met Prinsjesdag te maken?!
IMG_3748 web
Vertrouwd gezicht! De bekende blauwe GMB-bus op het keienpad naar de ‘ingang’ van tunnel Gluphörn… Zo te zien worden bepaalde betonplaten met deksel vrijgemaakt. (Plekken waar je bij de verlichting van de tunnel kunt komen?) Dan zal er binnenkort wel echt met het afgraven van ongeschikte grond en aanvullen met teeltaarde worden begonnen!
IMG_3749 web
Het kost enige moeite de betontegels met deksel vrij te maken…..
IMG_3750 web
Op de door onkruid overwoekerde bouwkavel is het bord met “VERKOCHT”  verdwenen. Er staat een bedrijfsbusje zonder opschrift, een ‘onderzoeker’ is verderop aan het ‘meten’…  Op de achtergrond de oude Chr.MAVO, nu woonstede-Kok met links de nieuwbouw en het opvallend oranje dak. (Nee, niet alleen op Prinsjesdag…)

©foto’s: jan blaauw, 15 september 2015  (Canon Ixus 150)

Dit bericht werd geplaatst in Algemeen, Diversen, Fotos, Natuur, Nieuws, Noordhorn, Overig, School, Zuidhorn en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.