NOORDHORN: Paddenstoelen en Bedrijfsverzamelgebouw

Juli blijkt een natte, nogal herfstachtige maand. Niet zo erg, als er straks ruim voldoende zomerse dagen in het najaar tegenover staan!  Wandelen blijft geboden, waargenomen onderweg:
IMG_3598 web IMG_3599 web
Paddenstoelen…. Je ziet ze ook ’s zomers steeds vaker en nu in dit natte jaargetijde veelvuldig! Eerst steekt een bolletje zijn kop op tussen de grassprieten… Ze worden groter, ronder…. En dan komen hoed en steel te voorschijn…. Champignons?!
IMG_3601 webJPG
Het Bedrijfsverzamelgebouw aan de N355, voordat je vanaf Niezijl de tunnel bij Noordhorn bereikt, met de auto, of de motor. Jaren geleden een tamelijk saai beeld. Jacob Visser van Jacobs Tuinservice begreep dat je met zo’n zichtlocatie best wat uitbundiger kon uitpakken. Hij heeft er wat moois van gemaakt, met zorg!  Robert Runhardt past er met zijn meubels (R-Kwadraat) uitstekend bij en dat geldt ook voor nieuwkomer Richard Kikstra op de zuidoosthoek, met zijn zonwering e.d. Vooraan rechts, op de noordoosthoek, completeert administratiekantoor DBA (Budgetbewakers?) de bezetting aan de straatwegkant. Ze mogen zich met recht laten zien!

©foto’s: jan blaauw, 28 juli 2015 (Canon Ixus 150)

Dit bericht werd geplaatst in Algemeen, Cultuur, Diversen, Fotos, Natuur, Nieuws, Noordhorn, Overig en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.