NOORDHORN: Tunnelgebied + sloop tankstation Pijpker

Ja, ik lig wat achter, een paar dagen. Allergische reacties maken het functioneren moeilijker dan we zouden willen…. Een handvol kiekjes van twee dagen geleden:
IMG_3372 web

Situatie bij de tunnelbak aan de noordwest kant. Inmiddels is de beplanting van de tunnelranden met ‘stekelbosjes’ voltooid. Bovendien is er prikkeldraad aangebracht om pogingen dichterbij de tunnelrand te komen te ontmoedigen…. Rechts het sponsorbord van de Noordhorner Feestweek, vreemde eend in de bijt…
IMG_3376 web
Zo is de beplanting beter te zien, zelfs vier rijen dik! De afwatering lijkt nog steeds niet probleemloos te verlopen….
IMG_3377 web
Over contrast gesproken….. Links de fraai gerenoveerde voortuin van tunnelbuur Lammert Kruizinga. Rechts een deel van het bovendekse tunnelgebied, waar zelfs een keur aan wilde planten moeizaam tiert….. (Waar we waarschijnlijk wel de hele zomer tegenaan moeten kijken…)
IMG_3378 web
Een tankstation sluiten, dat gaat vrij gemakkelijk, ook bij Toyota-garage Pijpker aan de Noordhorner Langestraat. Maar het verwijderen van al het boven- en ondergrondse toebehoren duurt enige tijd…
IMG_3379 web
Het is wel even wennen…..

©foto’s: jan blaauw, 1 juni 2015 (Canon Ixus 150)

Dit bericht werd geplaatst in Algemeen, Diversen, Fotos, Nieuws, Noordhorn, Overig en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.