NOORDHORN: Aanvulling WEEKBERICHT 35 Prov. Groningen (tekst: Yvonne Arnst)

 

Hierbij het ontbrekende deel van weekbericht 35, verwoord door Yvonne Arnst, zelfstandig communicatieadviseur, in opdracht van de Provincie Groningen:

Weekbericht week 35 – 28 augustus 2014

Tunnel zonder naam of?
Bedenk een originele en toepasselijke naam voor de tunnel!
Zoals bekend wordt op 15 september de weg geopend. Ter gelegenheid van deze opening willen wij (Prov. Groningen) de tunnel een naam geven. Daarvoor heeft de provincie een prijsvraag uitgeschreven. Weet u een originele, toepasselijke naam voor de tunnel, dan kunt u deze tot en met dinsdag 2 september inzenden naar projectzuidhorn@provinciegroningen.nl
Een deskundige jury maakt een keuze uit de inzendingen die voor of op 2 september binnenkomen. Het reglement voor deze prijsvraag is  te downloaden via de website http://www.provinciegroningen.nl.

Openen N355
Datum 15 september 2014
Tijd 14.30 15.30 uur
Ruim een jaar hebben de werkzaamheden tussen Noordhorn en Zuidhorn geduurd, maar nu zijn we zo goed als klaar. Daar willen we graag op een feestelijke manier aandacht aan besteden. Maandag 15 september opent gedeputeerde Mark Boumans samen met burgemeester Bert Swart, directeur Els van Grol van Rijkswaterstaat en directeur Gerrit-Jan van der Pol van GMB het nieuwe deel van de N355 met bijbehorende tunnel.
Belangstellenden zijn van harte uitgenodigd bij deze opening aanwezig te zijn.

Fiets m dr in
Aansluitend aan het formele programma is er de mogelijkheid om op de(versierde) fiets, scootmobile of met een skelter een keer door de nieuwe tunnel te racen. Dat kan op maandag 15 september, tussen 16.00 uur en 17.00 uur. En dan ook alleen maar op 15 september! Laat deze unieke kans niet liggen, na 15 september gaat de tunnel open voor wegverkeer.

Dit bericht werd geplaatst in Algemeen, Nieuws, Noordhorn, Zuidhorn en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.