Nieuwe gemeentelijke herindeling? Verspilling van tijd, geld en energie!

En opnieuw staat de gemeentelijke indeling ter discussie….. De zoveelste herindeling is aanstaande… Wat een verspilling van tijd, geld en energie! (Kijk alleen maar naar al die bobo’s die regelmatig bij elkaar komen om over dit non-subject te praten, ze zouden hun energie beter in echte onderwerpen kunnen stoppen). Gemeentebesturen doen het NOOIT goed (in de ogen van Plasterken, Mesdaghen en Jansen…), de schaal moet groter! Kijk maar:

kaartje overgenomen van de website van RTV Noord

kaartje overgenomen van de website van RTV Noord

Nog een of twee stappen verder, dan kan deze provincie (die dan als provincie natuurlijk niet meer bestaat, louter als cultureel begrip…) één kleur krijgen: Eén bestuur voor het hele gebied! Ja, en dan moet er wel een “culturele omslag” komen en moeten de verschillende dorpen beter tot hun recht komen, met min of meer een eigen dorpsbestuur. Zoals vroeger…. Begint het hele circus opnieuw! (Want dit soort papieren plannenmakers zul je altijd houden, ten koste van essentiële zaken).

Dit bericht werd geplaatst in Algemeen, Cultuur, Politiek. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.