Texel revisited (2)

Nog even een vervolg breien aan de blog over de terugkeer, voor een dag, naar het intrigerende eiland Texel. Vorige week dinsdag, 15 februari, was ik een blije meerijder met metgezel (tevens een KEI in het verzamelen van AH-voetbalplaatjes!) Michael van Agteren die deze dag 'om den brode' naar het enige Noord-Hollandse Waddeneiland moest. Altijd mooi, zo'n solidaire verplaatsing, vooral ook als je beiden houdt van (amateur)fotograferen. Hierbij nog enkele proeven van bekwaamheid van Michael, zo terloops geschoten op enkele pleisterplaatsen op het grote eiland:
Resize of MvA Texel 03 
Een jonge meeuw (zilvermeeuw? Mantelmeeuw?) op een steigerpaal in de haven van Oudeschild. Kijk, hier is het voordeel te zien van een toestel met een telelens. Alsof je met je neus in de veren van de vogel prikt….
Resize of MvA Texel 04 
Oeps, wxc3xa9g is ie! Nog net in het beeld gevangen! (Wel opletten Michael…..)
Resize of MvA Texel 02 
Vroeger moest je in zwart-wit fotograferen, kon je de kleuren fantaseren… Tegenwoordig kun je in kleur kieken, maar kun je het toestel zo instellen dat het zwart-wit lijkt…. Accent op de bezigheid van de netten verzorgende visser in Oudeschild.
Resize of MvA Texel 05 
Tot slot deze ode aan de vuurtoren van De Cocksdorp! TEXEL, bedankt voor de gastvrijheid, 'ik zie je graag'!

xc2xa9foto's: Michael van Agteren (Zuidhorn), 15-02-2011

Dit bericht werd geplaatst in Vakantie. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.