Weblog voor Folkert de Haan, oud-docent

Resize of Folkert de Haan tekening 1987 
Jan Thijs de Haan,
de jongste van de 'Haantjes'  is al geruime tijd geleden gestart met een weblog, gewijd aan zijn broer Folkert. "Zo kan ik zijn overlijden beter verwerken", aldus Jan Thijs, die veel energie en tijd stopt in de Folkert-de-Haan-weblog (www.folkertdehaan.web-log.nl). Folkert de Haan was niet alleen een begenadigd docent (vele jaren verbonden aan de Chr.MAVO in Noordhorn), maar ook een creatieve kunstenaar, een erkend houtsnijder en tekenaar. Op de weblog laat Jan Thijs de Haan veel van Folkerts werk de revue passeren. Niet alleen tekeningen, ook verhalen die Folkert schreef voor de schoolkrant en creatief werk, verricht voor de schoolmusicals. Wie een kijkje wil nemen, doén!

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.