Herbergje 'Hof van Brussel'- GROU

Meer dan een jaar geleden (inderdaad, wáár blijft de tijd…..) publiceerde ik een serie blogs onder de titel "Grou Revisited". Een terugkeer naar de plaats waar ik in de jaren zestig als assistent werkzaam was in de jeugdherberg "Oer 't Hout" (de oude…) Herinneringen, véle herinneringen….. Aan 'vader en moeder' Kees en Mieke de Weerd (en hun kinderen), aan de zeilcursisten, de instructeurs, zeilbaas Tempel, de uitwijkadressen, de corveelijsten, het ophalen van de post, de rondwandeling op de zondagavond etc. Bij die 'Tour de Grou' kwamen we steevast langs het vroegere woonhuis van dr. Eeltje Halbertsma. Daarover kreeg ik onlangs een reactie van Annetta en Douwe Jan de Vries, inclusief een prachtige foto:
Resize of Grou Pand Halbertsma 

"We zagen uw interessante weblog, met o.a. verhalen over Grou en Eeltje Halbertsma 
Sinds 8 oktober 2010 (geboortedag E. Halbertsma !) hebben we het herbergje 'Hof van Brussel' in eigendom. U heeft hiervan op uw weblog een foto staan. We sturen u in bijlage een mooi winters plaatje van het pandje. Misschien dat u dat wilt plaatsen.
Binnenkort gaan we naar Heidelberg, de stad waar Eeltje Halbertsma rond 1818 medicijnen studeerde. Eens kijken waar hij daar woonde.
 
Met vriendelijke groet,
Annetta en Douwe Jan de Vries

Annetta en Douwe Jan, geniet van die prachtige plek in Grou! De foto is ook bijzonder sfeervol, goed getroffen! En als er iets uit Heidelberg is te melden, laat het weten (met een foto?) Bedankt voor jullie reactie!

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.