TNT Post – Het wordt steeds vreemder….

De vertrouwde postbode van vroeger, nee, die keert niet terug. Nu komen er postbrengers in verschillende gedaanten de brievenbussen vullen. TNT is de meest vooraanstaande met de oranjegetinte bedrijfskleding (maar onbekende gezichten…). Sandd en Selekmail (of hoe die ook heten mag…) zijn 'kleintjes', maar vertrouwder doordat dorpsgenoten de bezorging voor hun rekening nemen. Nu, in de langzamerhand begonnen lange vakantieperiode wordt het nog vreemder. Tot twee keer toe kregen we onze post vertraagd in de bus met een TNT-verbetersticker als toelichting. Maar….. er viel niets te verbeteren, de adressering op de poststukken was foutloos, niets op aan te merken. (Op een van de TNT-stickers staat ons adres alsnog 'fout' vermeld…) Verwarrend. Jaren geleden ging je even naar het postkantoor om te vragen naar het 'hoe en wat', die tijd is voorbij. Het postagentschap bij Super de Boer is er gelukkig nog, maar van de postbezorging hebben de baliemedewerkers geen kaas gegeten. Dan moet je 'ergens in Leeuwarden' zijn….. Nou ja, zo lang de post nog maar komt, het liefst onvertraagd. Duimen dan maar!
Resize of ADRES TNT
Resize of TNTherstel 2

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.