De voetbalplaatjeshappening bij AH, er zijn nu beelden…

Voetbalplaatjes_01_nico_a Voor mij zelf had ik de verzamelsessie van de voetbalplaatjes bij grootgrutter Albert Heyn (of is het nou toch Albert Heijn?) al afgesloten, maar van diverse zijden wordt er nog even op teruggekomen. Vanuit Druten bijvoorbeeld, waar de plaatselijke, getalenteerde voetbalpupillen Wouter en Tijs (zonder h) voor mij nog de allerlaatste plaatjes regelden, op twee na. Dank daarvoor! Nee, zij wisten nog niet dat ik dankzij twee minibijeenkomsten in de koffiehoek van de Zuidhorner nood-AH mijn plaatjesboek al had volgeplakt en inmiddels ook een representatief sterrenelftal op de been kan brengen. Of nicht Janne en haar vriend Ricardo al zijn opgeschoten, blijft even onduidelijk. Zij hebben het al te druk met colleges en kersverse werkzaamheden, de Grote Dingen des Dagelijksen Levens zullen we maar zeggen, het bord NIET STOREN hangt in de onmiddellijke nabijheid. Vanmiddag kreeg ik van Zuidhorner vrijetijdshistoricus Nico Attema enkele foto’s toegestuurd, waarop ik figureer als plaatjessorteerder xc3xa9n verzamelaar, met een bijzonder blij gemoed. Zeer ontspannen met de hele koekjesafdeling van de AH op de achtergrond, alleen de entourage al doet menigeen watertanden! De sfeer van de foto’s, die kan ik niet evenaren, vandaar dat ik er het zwijgen toe doe. Met dank aan Nico!
Resize_of_voetbalplaatjes_02_nico_a
foto’s: Nico Attema, Zuidhorn

Dit bericht werd geplaatst in Sport. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.