Gymnastiek, vroeger en nu! O.a. UDI/De Vogels Zuidhorn

Al eerder heb ik de aandacht gevraagd voor bijgaande groepsfoto, waarop vele turners, jong en ouder, staan afgebeeld uit Noord- en Zuidhorn. Een groepsfoto, een tableau de la troupe, van de gymnastiekvereniging ‘De Vogels’, die de club ‘UDI’ als voorloper had. UDI (= Uitspanning door Inspanning, ik blijf in dit verband het woord ‘uitspanning’ raar vinden, al stond ooit meester Hut aan de wieg van deze club) heeft op verschillende plaatsen geoefend en uitvoeringen gerealiseerd. ‘De Vogels’ hadden het gymgebouw aan de Westergast in Zuidhorn als thuisbasis. Halverwege de jaren ’70 was het over en uit voor deze vereniging, ging ze "over de kop"….. (Kon de kersverse tafeltennisclub Hoos ’74 de ruimte in het sportgebouw benutten, de een zijn dood…..)
Wixc3xa9 staan er op de foto????? Wie herkent zichzelf of anderen? Graag een reactie naar: jan_b@hetnet.nl  of op een briefje in de bus bij de Verlengde Oosterweg 33, Noordhorn. (En wilt u een grotere, betere afdruk?? Dat kan! Laat maar even weten!)

Resize_of_gymclub_groepsfoto_overka
Foto: album mevr.Tineke Bakker-Overkamp (Zuidhorn)

Dit bericht werd geplaatst in Sport. Bookmark de permalink .

Een reactie op Gymnastiek, vroeger en nu! O.a. UDI/De Vogels Zuidhorn

  1. A look at things from other people’s ideas, the activity of mind to know other people who never have to worry for their future.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.