Bookcrossing – Tweede boek (Maigret) in het wild losgelaten

Maigretendechineseschim In het kader van het internationale Bookcrossing-project heb ik vanmiddag voor de tweede maal een boek (met stickers ter verduidelijking) gedropt in het wild. Het betreft het boek van Simenon: "Maigret en de Chinese schim". Plaats waar het boek is neergelegd: een bankje in het winkelcentrum ‘De Overtuinen’ in Zuidhorn, niet ver van de slijterij. En nu maar afwachten of het boek in ‘goede handen’ is gevallen en of er een reactie komt op de website: www.bookcrossing.com.
Over het twee dagen eerder te vondeling gelegde boek "Ik wou dat ik twee hondjes was" is er geen nieuws, en geen reactie, tot nu toe. Jammer! Wel heb ik vanmiddag nog even gekeken bij het Zuidhorner station, maar daar lag het boekje niet meer…..

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.