SWET op Oranjemarkt (Zuidhorn en Groningen)

SWET is ook actief op de Oranjemarkten die morgen (30 april) worden georganiseerd, zowel in Zuidhorn als in de Stad Groningen. Twee SWET-promotieteams zetten zich in om de voorstelling ‘Pie Jesu’ (SWET4 Zuidhorn-Noordhorn) onder de aandacht te brengen. In de plaats Zuidhorn staat het SWET-team op ‘De Gast’ ter hoogte van huisnummer 13 (O jee…..). Vanuit een speciale SWET-caravan worden entreekaarten, DVD’s en T-shirts verkocht. De geheel blauw-witte stand trekt ongetwijfeld de aandacht van vele bezoekers!
Resize_of_swet4
Het tweede SWET-promotieteam staat op de Vrijmarkt in de Stad op de Praediniussingel ter hoogte van huisnummer 21. Hier worden entreekaarten, speciale SWET-tompoucen en kopjes koffie verkocht, zelfs door de Koningin met twee charmante onderdanen!
De SWET-teams vinden het erg leuk als u langskomt!

Kijk ook op www.swet.nu

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.