Voetbalplaatjes – En nu nog twéé!!!

Hoewel de AH-voetbalplaatjes al (haast) zijn vergeten, kom ik er toch nog even op terug, naar aanleiding van een telefoontje van een dorpsgenote (en oud-leerlinge). "Meester" (dat blijft ze gebruiken als ‘aanspreektitel’), "ik heb nog drie plaatjes! Welke moest u nou nog?" Boek erbij, het vijftal gewenste opgenoemd. "Nou, die laatste drie heb ik voor u!" Prachtig! Dat doet mijn verzamel- en voetbalhart goed. Nu nog alleen 088 (Berry Powel) en 192 (Charles Dissels)!!! Mocht iemand mij aan deze twee plaatjes kunnen helpen???? Graag!! (Dat kopen via de webshop van AH vind ik niks…) Resize_of_voetbalplaatjes4
Deze drie heb ik nou dus ook, dankzij Jannie Bansema! Bedankt!

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.