Meerdaagse schoolreis klas 5/6 OLS Midwolda, 1956 (2)

Resize_of_schokland_schoolreis1956_
heel hoog was. Dan moesten de mensen naar het kerkje komen, die op het hoogste punt ligt. Toen we in het kerkje kwamen, zagen we allemaal oude dingen, zoals een dijbeen van een mammoet. Alles was in chronologische volgorde opgesteld.Schokland  Er waren ook stenen doodksten. Die kwamen van de Wieringermeerpolder, waar ze gevonden zijn. Die stonden in het midden. Er was ook een kaak van een walvis. Er was een meneer die er ons alles van vertelde. Ook stukken van schepen waren er. Daar zijn ook borden uitgekomen. Er waren ook een paar waar een spreuk op stond. Toen we naar buiten gingen, kwamen we bij hele dikke palen. Als je naar beneden keek, zag je het land, dat vroeger de zuiderzeebodem was. Er moesten nog een paar naar de W.C. en toen gingen we weer naar de bus. Daar hebben we nog een glaasje ranja gehad. Toen zijn we weer in de bus gestapt en weer weggereden.
Resize_of_toegangsbewijs_schokland 

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.