De Avond van de Vlaamse Intieme Liedkunst

Henk Scholte (ja, van het Huis van de Groninger Cultuur, maar ook van ‘Txf6rf’) is multifunctioneel bezig, met dank van onze kant. Aandacht voor De Avond van de Vlaamse Intieme liedkunst, te presenteren door Stichting Folk Groningen en De Oosterpoort Groningen, zaterdag 21 maart 2009! Soetkincollier Optredens van het Soetkin Collier kwartet  en van Lieven Tavernier en vrienden!! Een dubbele buitenkans! Soetkin Collier, 31 jaar, is zangeres geweest van Laxefs, deed mee in de folkgroep Ambrozijn en eindigde in 2003 met de Belgische groep Urban Trad als tweede tijdens het Eurovisiesongfestival. In 2007 kwam haar eerste soloplaat uit: "Nocturne". Lieven Tavernier is een begrip, zeker door het Gentse stadslied "De fanfare van honger en dorst". Vier CD’s op zijn naam, de laatste ‘Wind & Rook’.
Meer informatie
op www.soetkincollier.be  en op www.lieventavernier.be
Resize_of_wind_en_rook

De avond in de Oosterpoort op zaterdag 21 maart begint om 20.00 uur en wordt gepresenteerd door Henk Scholte (Ja, "Twij deuntjes veur ain cent" doet hij ook, voor Radio Noord, doordeweeks, tussen 18.00 en 19.00 uur!!) Entree x80 16,00 per persoon. (Voorverkoop kassa De Oosterpoort 050-3680368 of www.de-oosterpoort.nl).

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.